);background-repeat: no-repeat; background-position: center center'> 
   
 


Værdier

Vores kultur er præget af, at vi er en lille organisation, hvor kommandoveje er korte og dialogen er i højsæde. Euro Therm er og skal være en hyggelig arbejdsplads, hvor det er rart at være, uden det på nogen måde får os til at slække på vores krav til hinanden og den kvalitet, vi leverer. Vi er en flok voksne mennesker, der gerne påtager os et ansvar, både over for os selv, det vi arbejder med og andre. Vi har plads til forskelligheder, men står sammen om at skabe det bedste for virksomheden, vores kunder og vores fællesskab.

Vi værdsætter ansvarlighed, troværdighed, handlekraft og tilskynder til aktiv ansvarlighed. Vores "leveregler" kan udtrykkes som:

"Frihed under ansvar" og "Tag selv initiativet, afvent ikke, at de andre gør det”.

Vi sætter faglighed og godt håndværk højt, men omdrejningspunktet for det, vi arbejder med, er at skabe tilfredse kunder.

Euro Therms mission er at levere energirigtige løsninger til gavn for kunderne – baseret på stabile og langvarige relationer, kundefokus, åbenhed og tilgængelighed - fra idefase, udvikling og projektering til montage, idriftsættelse, fintrimning og efterfølgende service.

Euro Therms vision er at blive den foretrukne leverandør/ samarbejdspartner inden for det segment og de markeder, vi opererer på.

For Euro Therm er innovation en vigtig parameter, vi søger hele tiden at være på forkant med udviklingen og deltager gerne i projekter, hvor nye ideer og teknikker prøves af. Vi samarbejder med forskellige uddannelsesinstitutioner og internationale forskningsenheder, og søger ad den vej at skabe de rigtige løsninger for vore kunder. 


 

Share
 
 
Euro Therm 2019 A/S   |   Grimhøjvej 11   |   DK-8220 Brabrand   |   CVR 35 65 03 34   |   Tlf.: +45 86 299 299   |   eurotherm@eurotherm.dk