Rådgivning i tide - et godt projektforløb for ingeniøren

Eksterne rådgivere for varmeværker har ofte behov for faglige input i projektperioden. Vi har en meget åben tilgang til at dele viden og erfaring fordi det gør, at vi alle bliver bedre og mere kompetente til det, der er vores mission: at levere miljø- og energirigtige løsninger til gavn for kunderne.

Gennem det tætte samarbejde med vore kunder og deres rådgivere tilfører vi viden, værdi, praktisk erfaring og know-how til vore fælles projekter. Det skaber i sidste ende driftsklare og brugervenlige energiløsninger af høj kvalitet.

Rette løsning

Åben dialog betyder, at vi er i stand til at levere den bedste løsning, der opfylder de præcise kundekrav. På basis af de opstillede parametre udarbejder vi et gennemarbejdet forslag, hvor ingen spørgsmål står åbne. Med udgangspunkt i tidligere erfaringer, kombineret med nye elementer skaber vi kundespecifikke anlæg, som vi på forhånd ved fungerer. Dette medfører også at hele projekt- og installationsarbejdet gennemføres optimalt og dermed skaber sikkerhed for leverancen. Kundens rådgiver kan derfor koncentrere sig om de sidste finesser i et perfekt match mellem kunde og løsning.

  

Share
 
 
A/S     Sletvej 2 E     8310 Tranbjerg J     Denmark     CVR 26 77 88 83     Tlf.: +45 86 299 299     info@eurotherm.dk